Контакти

1303 София
ул.Българска Морава 22

тел: +359 887 794 544
+359 894 647 573
ognian.pavlov@galileo.bg lazar.penev@galileo.bg

imgtop

За нас

Основана през 1983 година, GALILEO е първата аржентинска компания за доставка на пълната гама оборудване за компресиране, декомпресиране и транспортиране на природна газ. Благодарение на близо двадесетгодишния си опит, компанията се развива, за да се превърне в световен доставчик, лидер в технологиите и иновациите и единствената компания, която предлага пълен асортимент от CNG продукти.


picture1 picture2 picture3

Днес GALILEO има представители в целия свят, в страни като: Бразилия, Колумбия, Съединените Щати, Италия, Норвегия, Доминиканската Република, Чили, Венецуела, Испания, Канада, Перу, Мозамбик, Сингапур, Португалия, Полша, Боливия, Китай, Еквадор, Русия, Украйна, Филипините, Корея, Австралия Нигерия, Южна Африка и много други. Благодарение на „Си Ен Джи Модул Системс” ООД, GALILEO имат представителство и в България.

„Си Ен Джи Модул Системс” ООД

Фирма " Си Ен Джи Модул Системс " ООД е изключителен представител за България на аржентинската компания GNC Galileo - специализирана в производството на оборудване за компресорни станции на природен газ: компресорни системи, изсушители, разширителни групи, газ колонки и други.

Представителството на „Си Ен Джи Модул Системс” ООД за продуктите на „GALILEO” обхваща вноса на цялата гама системи за компресиране на природен газ „Microbox”, “Gigabox” и „Core”, гама комплексни системи компресор с колонка „Nanobox”, „Femtobox” и “Double Nanobox”, гама колонки за природен газ „Dispenser”, гама компресорни системи “Booster” за зареждане от транспортируеми модулни хранилища, пълна гама компоненти, част от технологията „Виртуален Газопровод”, разработена от GALILEO, транспортируеми модулни хранилища „MAT Modulе”, транспортируеми модулни хранилища с вграден компресор за доставка в стационарни хранилища „MAT B”, специализирани транспортни средства „VST”, системи за локация и логистика, резервни части, гаранционен и следгаранционен сервиз, обучение и квалификацията на обслужващ персонал.

Партньори в Р. България, които използват на своите обекти оборудване произведено от GALILEO са: „Петрол” АД, „Рожен Експрес” АД, „МетаМодул” ООД, „Си Ен Джи Марица” ООД, „KNAUF”, “Eм Джей Дериз”, община Карлово, община Чепеларе, община Смолян, община Струмица (Македония) и др.

Всички продукти в България, производство на GALILEO, са сертифицирани съобразно европейското законодателство и са преминали редица тестови и лабораторни изпитания за качество и безопасност.

Продуктите на Galileo, като част от технологията „Виртуален Газопровод”, са наградени с диплом и златен медал на Международния Технически Панаир в Пловдив през 2011 година.

Контакти:
1303 София
ул.Българска Морава 22
Управител: Огнян Пламенов
тел: +359 887 794 544
+359 894 647 573
cngmodule@gmail.com / cngmodule@galileo.bg

picture3 picture3 picture3

„Си Ен Джи Марица” ООД

„Си Ен Джи Марица“ ООД е компания, която внедрява в България и в Европа, разработената от „GALILEO“, Аржентина технология „Виртуален газопровод“, защитена в Патентно ведомство на Република България.

Проектът на „Си Ен Джи Марица“ ООД е газификация на отдалечени от националната газо-преносна мрежа територии в общините Карлово, Чепеларе, Смолян, Панагюрище, Стрелча, Хисаря, Златица, Пирдоп, Копривщица, Павел баня. Проектът е съфинансиран от Международен фонд Козлодуй, чрез Европейска банка за възстановяване и развитие по KIDSF-GA-021. В съответствие със Закона за енергетика за приложение на поректа ДКЕВР издаде лицензии за разпределение на природен газ № Л-266-08/08 и № Л-369-08/11 и лицензии за снабдяване с природен газ от краен снабдител № Л-266-12/08 и № Л-369-12/11.

Чрез предоставената от GALILEO технология, природният газ се пренася от националната газопреносна мрежа до потребителите в компресирано състояние, чрез ротация на транспортируеми модулни хранилища, от специализиран совалков транспорт. Логистична система, с елементи на изкуствен интелект управлява изчерпването на транспортируемите модулни хранилища, отчитайки моментното потребление и налично количество във всеки потребителски обект и изработвайки транспортен модел, гарантирайки непрекъсваемост на доставката, при високо конкурентна доставна цена на природния газ за присъединените към локалната газоразпределителна мрежа потребители.

Контакти:
1303 София
ул.Българска Морава 22
Управител: Пламен Павлов
тел: +359 885 252 797
cngmaritza@gmail.com

picture1 picture2 picture3 picture4 picture5

„Си Ен Джи Сървиз” ООД

„Си Ен Джи Сървиз” ООД е оторизираният сервиз на GALILEO за България, извърваща гаранционната и извънгаранционната поддръжка, пускове и ремонтни работи на всички продукти на GALILEO предлагани в България. Техническият персонал на “Си Ен Джи Сървиз” ООД е преминал всички нива на обучение в производствената база на GALILEO в Буенос Айрес, Аржентина и притежава сертификати от производителя за извършване на всички видове обслужвания на съоръженията.

Контакти:
1303 София
ул.Българска Морава 22
Управител: Лазар Пенев
тел: +359 894 647 567
lazar.penev@galileo.bg

picture3